Zondagochtend: Feest!

 

Iedereen is welkom! Ook als u niet gewent bent naar een kerk te gaan, zult u zich snel thuis voelen.

In de samenkomsten staat Jezus Christus centraal
. Samen aanbidden we Hem. Het praktisch onderwijs is gericht op groei in geloof We delen veel met elkaar. Zo leren we te begrijpen hoe we het kunnen toepassen in ons leven

Impressie
10.00 uur: De band staat al klaar om te beginnen. Er is een tijd van lofprijzing en aanbidding. God is Goed! Vaak is er ruimte voor een bemoediging of getuigenis of persoonlijk gebed. Daarna gaan de kinderen naar hun eigen dienst of crèche. We nemen de tijd voor Bijbeluitleg. Wat staat er nu precies en wat kunnen we er mee? Soms is de overdenking interactief. Een andere keer luisteren we eerst en volgt dan een tijd van reflectie. Naast een aantal sprekers uit de eigen gemeente, worden sprekers uit andere gemeenten uitgenodigd. We besluiten de morgen met het drinken van een kop koffie. Persoonlijke ontmoeting. Na de dienst is er een mogelijkheid dat we met u bidden voor iets. Ook kunt u een kijkje nemen bij de boekentafel.

Iedere derde zondag van de maand vieren we samen avondmaal. Gasten, die zich ook in Jezus Christus geloven, worden van harte uitgenodigd dit samen met ons te vieren.